Om mig

[three_fourth]

Engagerad, driven, kreativ och lättlärd

Det är de fyra ord som beskriver mig bäst och som bidragit till att jag utbildat mig inom design. Just nu bor jag i Jönköpingsområdet tillsammans med min sambo och vår hund.

Mitt intresse för design, färg och form fick mig att börja studera på Värnamo Folkhögskolas linje: Textilakademin. Det är en ettårig högskoleförberedande utbildning inom textil och mode där jag lärde mig allt från mönsterkonstruktion och sömnad till textila trycktekniker och materialkunskap.
Jag fortsatte därefter med att utbilda mig till skodesigner och studerade på Nordisk Designskola i Borås. Den utbildningen gav mig kunskaper och erfarenheter från hela designprocessen (från inspiration och trendanalys till produktspecifikationer och säljpresentationer). Jag fick dessutom erfara designbranschens vardag med korta deadlines, snabba beslut och parallella projekt.
Efter skodesignutbildningen växte mitt intresse för grafisk design och visuell kommunikation och valde därför att studera området i tre år och ta en kandidatexamen inom Grafisk design och Webbutveckling vid Tekniska högskola i Jönköping.

[/three_fourth]

[one_fourth_last]

streckBild av Krister Majander
[/one_fourth_last]
Under tiden jag studerade grafisk design arbetade jag även som säljare i butik. Det har gett mig erfarenhet av försäljning, butiksexponering och kundkontakt. Jag började även att frilansa som grafiker/layoutare vid sidan av studierna och har arbetat mot flera olika företag.

Jag är alltid varit kreativ (skissat och målat sedan jag kunde hålla i en penna) och älskar all typ av färg, form och kommunikation. Det är ett fascinerande område eftersom det är så många olika aspekter som påverkar hur den visuella kommunikation uppfattas. Det är spännande att arbeta med att hitta rätt media- och design-kombination för att få ett budskap att nå fram på ett tillfredställande sätt.

Här på Kiazina hittar ni några av mina alster inom grafisk design, webb och marknadskommunikation/marknadsföring.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *